© Müzakerat 2017 - 2021

ABD'de kanlı saldırı!.

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan bir bankaya gerçekleştirilen silahlı saldırıda, saldırgan çok sayıda kişiyi vurdu. Yaşanan olay sonucu vurulanlardan 5'inin öldüğü belirtilirken polis 21 yaşındaki saldırganı gözaltına aldı..

Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Florida'nın Sebring bölgesindeki bir banka şubesinde silahlı saldırı düzenlendi ve çok sayıda kişi rehin alındı.

Highlands şehri Polis Komiseri Don Elwell yaptığı açıklamada, çok sayıda kişinin vurulduğunu ve yaralılar olduğunu belirtti.

Yaralıların banka çalışanı mı yoksa müşteriler mi olduğuna dair herhangi bir bilgi paylaşmayan Elwell, yeni bilgiler edindikçe kamuoyuyla paylaşacaklarını aktardı.

Yetkililer, 21 yaşındaki saldırgan Zephen Xaver'in gözaltına alındığını duyurdu.

EN AZ 5 ÖLÜ
Kanlı saldırıda en az 5 kişinin öldüğü öğrenildi.

Banka şubesi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, bölgeye ambulanslar ve sağlık ekibi sevk edildi.

.

İlginizi Çekebilir

İsrail hapishanelerinde kadınlar işkence görüyor

İsrail hapishanelerindeki Filistinli kadın tutuklular çeşitli insan hakları kısıtlamalarının yanında çıplak aramaya tabi tutuluyor, tecavüzle tehdit ediliyor, zor ve acı verici durumlarda fotoğraflanıyor. Artan baskıların arasında uluslararası kadın kuruluşlarına, Filistinli tutuklu kadınlar için harekete geçme çağrısı yapılıyor.

Gazze kasabı ateşkesi engellemek için Refah'a saldırıyor

Hamas: Netanyahu ateşkes anlaşmasını engellemek için Refah'a saldırı başlattı... Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, "İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Refah'a yönelik kara operasyonunun" İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ateşkes konusunda anlaşmaya varılmasını engelleme girişimi olduğunu söyledi.

Refah’a yapılan saldırılar tüm dünyayı etkileyecektir

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Refah’a yapılacak bir harekat sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkileyecektir. İsrail’in işgal ettiği Refah sınır kapısının Gazze kısmından derhal çekilmesi şarttır. Refah’ta ve sınır kapısında statükoya süratle geri dönülmelidir" dedi.

Terör devleti israil BM'nin binasını bombaladı

İsrail ordusu Gazze’nin orta kesimindeki BM binasını bombaladı... İsrail ordusunun, "Hamas'ın askeri komuta merkezi olarak kullandığı" iddiasıyla Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) binasını bombaladığı bildirildi.

TÜM HABERLER