© Müzakerat 2017 - 2021

Birkaç Ay Sonra Yollarda Olacak

"BİRKAÇ AY SONRA TOGG'UN OLTU SİYAHINI YOLLARIMIZDA GÖRMEYE BAŞLAYACAĞIZ"

Gelecek hafta yeni umutlar, yeni heyecanlarla 2023'ün karşılanacağını dile getiren Erdoğan, "2023 sıradan bir yıl olmanın ötesinde tarihimizde pek çok dönüm noktasını içinde barındıran bir sembol." diye konuştu. Erdoğan, gelecek sene Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünün sevincinin, 85 milyon olarak hep birlikte yaşanacağını ifade ederek, "Artık nüfusumuz da 85 milyon olmayacak, 86, oraya çıkacağız." dedi.

Cumhuriyet'in yeni yüzyılını, taşıdığı öneme uygun şekilde idrak etmek için canla başla çalıştıklarını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu amaçla 2023'ü, Türkiye yüzyılı vizyonumuzun başlangıç noktası haline getirmek istiyoruz. Türkiye yüzyılını, muhalefet gibi kuru gürültüyle, içi boş sloganlarla, kimsenin itibar etmediği uyduruk iddialarla değil, özellikle siz gençlerimize ufuk kazandıracak projelerle ete kemiğe büründürmeyi hedefliyoruz.
 

"TOGG'UN OLTU SİYAHINI YOLLARIMIZDA GÖRMEYE BAŞLAYACAĞIZ"

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'u sizlerin de heyecanla beklediğini biliyorum. Türk sanayisinin gurur vesilesi olan Togg'un üretimi, şu anda devam ediyor. İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un oltu siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız.

İlginizi Çekebilir

Milyonlarca elektrikli aracını geri çağırdı

Tesla, Çin'de satılan 1,6 milyon elektrikli aracını geri çağırdı Amerikan elektrikli araç üreticisi Tesla'nın, Çin'de satılan 1,6 milyon elektrikli otomobili, otomatik direksiyon fonksiyonundaki problem nedeniyle geri çağırdığı bildirildi.

Üretim daha da hızlanacak

Yollardaki Togg sayısı 2 bini aştı: Üretim daha da hızlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Togg üretim ve teknoloji kampüsünde incelemelerde bulundu. Sosyal medya hesabından ziyaretin detaylarını paylaşan Bakan Kacır, "Yollardaki Togg sayısı 2 bini aştı. Üretim daha da hızlanacak. Yılsonuna dek toplam 28 bin Togg T10X üretimi hedefleniyor" ifadelerini kullandı.

Fiyatlar normale dönüyor

Otomotiv sektöründe fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı Ticaret Bakanlığı’nın aldığı tedbirler sonuç vermeye başladı. Galerilerde sıfır otomobillere ulaşım sorunu ortadan kalkarken, fiyatlarda 3 haftadır artış yaşanmıyor. Hatta yer yer düşüşler de gözlemleniyor. Bakanlık, tüm ticari alanlarda piyasa bozucu faaliyetlerin takip edildiği, vatandaşı mağdur edenlere karşı ilave başka tedbirlerin hayata geçirileceğini açıkladı.

TOGG'a ilk zam geldi!

Yerli otomobil Togg'a ilk kez zam yapıldı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, 'Yeni fiyat listesi 5 Temmuz 2023 itibarıyla güncellenmiştir' denildi. Fiyatlar ortalama yüzde 27 artarken, aksesuarlarla birlikte şu an teslim edilen uzun menzilin fiyatı 1 milyon 650 bin TL'ye kadar çıktı.

TÜM HABERLER