© Müzakerat 2017 - 2021

İki il arasındaki köy yolları kapatıldı

GİRESUN (AA) Giresun'un Piraziz ilçesi ile Ordu'nun Gülyalı ilçesini birbirine bağlayan köy yolu, vatandaşların geçiş yapmasını önlemek amacıyla moloz dökülerek kapatıldı.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid19) mücadele kapsamında, 30 büyükşehir ile Zonguldak iline giriş çıkışın 15 gün süreyle durdurulmasının ardından Piraziz ilçesinden Ordu iline geçişler olduğu bilgisi Kaymakamlığa ulaştı.

Bunun üzerine Piraziz İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nda alınan kararla Piraziz ilçesi Güneyköy köyü sınırları içerisinde kalan yola Ordu ili Kestane Mahallesi'ne geçişi önlemek amacıyla moloz döküldü. Böylece Giresun ve Ordu arasındaki alternatif giriş çıkış sağlanan köy yolunda araç geçişleri engellendi.

İlginizi Çekebilir

Terör devleti israil katliama devam ediyor dünya izliyor

Han Yunus'ta çok sayıda Filistinli öldü... İsrail savaş uçaklarının bu gece Han Yunus kentine düzenlediği hava saldırısında aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda Filistinlinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

MGK'da Yapay Zeka, Terör ve Filistin vurgusu

MGK Bildirisi’nde, terörle mücadeleye ilişkin "Milli güvenliğimiz ve komşularımızın toprak bütünlüğü hilafına herhangi bir oldubittiye fırsat verilmeyeceği vurgulanmıştır" denildi. Toplantıda, İsrail'in Gazze katliamları da ele alındı. Filistin Devleti’ni tanıyan ülkelerin sayısının artmasının kritik önemde olduğu vurgulandı.

Terör devleti israil işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye çalışıyor

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanının paylaşımlarına tepki... Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ithamlarına tepki gösterdi. Açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanının, saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır" denildi.

Öncelikli sektörlere desteklerimiz sürüyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Öncelikli sektörlere desteklerimiz sürüyor. Yıllık enflasyon hazirandan itibaren hızla düşüşe geçecek. Yıl sonu hedeflerimize ulaşacağımızı öngörüyoruz" dedi.

TÜM HABERLER