© Müzakerat 2017 - 2021

İsrail Meclisindeki Ortak Arap Listesi milletvekili Tıybi’ye göre Netanyahu Araplardan nefret ediyor

Arap Değişim Hareketi lideri Ahmed etTıybi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun son günlerde Araplara gülümserken diğer yandan ırkçıları koalisyona getirdiğini söyledi Tıybi, ”(Netanyahu’nun) Araplara gülümsemesinin tek amacı onların oyunu almak veya bu seçimlerde Arap seçmenlerimizin sandığa gitme oranını düşürmek” dedi

TEL AVİV (AA)

İlginizi Çekebilir

Gazze kasabı ateşkesi engellemek için Refah'a saldırıyor

Hamas: Netanyahu ateşkes anlaşmasını engellemek için Refah'a saldırı başlattı... Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, "İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Refah'a yönelik kara operasyonunun" İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ateşkes konusunda anlaşmaya varılmasını engelleme girişimi olduğunu söyledi.

Refah’a yapılan saldırılar tüm dünyayı etkileyecektir

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Refah’a yapılacak bir harekat sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkileyecektir. İsrail’in işgal ettiği Refah sınır kapısının Gazze kısmından derhal çekilmesi şarttır. Refah’ta ve sınır kapısında statükoya süratle geri dönülmelidir" dedi.

Terör devleti israil BM'nin binasını bombaladı

İsrail ordusu Gazze’nin orta kesimindeki BM binasını bombaladı... İsrail ordusunun, "Hamas'ın askeri komuta merkezi olarak kullandığı" iddiasıyla Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) binasını bombaladığı bildirildi.

Refah'ta mezarlıklar çocuklarla dolduruldu

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu Sözcüsü James Elder, UNICEF'in 31 Ekim'de Gazze'yi bir çocuk mezarlığı olarak nitelendirdiğini anımsatarak, "Geçen ay Refah'ta yeni mezarlıklar inşa edildiğini ve mezarların çocuklarla doldurulduğunu gördüm" ifadesini kullandı.

TÜM HABERLER