© Müzakerat 2017 - 2021

İstanbul’da yağış ve sis etkili oldu

İSTANBUL (AA) İstanbul'un bazı ilçelerinde sağanak ve sis etkili oldu.

Öğle saatlerinde başlayan yağış Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt ve Fatih başta olmak üzere bazı ilçelerde etkisini gösterdi.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı mekanlara sığınırken, bazı vatandaşların cuma namazını caminin dolu olması sebebiyle avlunun ıslak zemininde kıldığı görüldü.

Büyükçekmece'de ise sürücüler, sis nedeniyle yolda ilerlemekte güçlük çekti. Görüş mesafesini düşüren yoğun sis sebebiyle trafikte kısa süre yoğunluk oluştu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden sabah saatlerinde yapılan açıklamada, bölge genelinde aralıklı ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtilmiş, kuvvetli yağış öngörülmesi nedeniyle su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenmişti.

İlginizi Çekebilir

Terör devleti israil işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye çalışıyor

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanının paylaşımlarına tepki... Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ithamlarına tepki gösterdi. Açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanının, saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır" denildi.

Öncelikli sektörlere desteklerimiz sürüyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Öncelikli sektörlere desteklerimiz sürüyor. Yıllık enflasyon hazirandan itibaren hızla düşüşe geçecek. Yıl sonu hedeflerimize ulaşacağımızı öngörüyoruz" dedi.

Filistin'i tanıyan ülke sayısının arttıkça, israil yalnızlaşıyor

Bakan Fidan, Filistin'i tanıyan ülke sayısının tanımayan ülke sayısının çok çok üstünde olduğunu belirterek, "Avrupa başta olmak üzere Filistin'i tanıyan ülke sayısının artması, İsrail ve destekçilerini giderek yalnızlaştırmakta" dedi.

Yandaşlara İBB bütçesinden Roma gezisi

36 fondaş gazetecinin Roma gezisi İBB bütçesinden! İmamoğlu'ndan pişkin savunma... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma'da gazetecilerin masraflarını İBB'nin karşılamasına ilişkin açıklaması pes dedirtti. Masrafların İBB bütçesinden karşılandığını itiraf eden İmamoğlu, skandal olayı normal karşıladı.

TÜM HABERLER