Beş Göz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beş Göz

YENİ Zelanda'da iki camiye silahlı saldırı düzenlendi.
Katliamda ilk belirlemelere göre 49 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Brenton Tarrant isimli saldırgan, saldırıyı iki yıl önce planladığını belirtirken 70 sayfalık manifestosunda Türkler'i de tehdit etti! Kalpsiz, vicdansız kiralık katil CUMA NAMAZI için camiye gelen masum insanlara kurşun yağdırdı. 17 dakikalık video çekerek katliamı canlı vermek gibi bir ilke imza attı.
İSTİHBARAT operasyonu olan katliamın elbette şifreleri vardı.
Amacı vardı!
Mesajı vardı!
Hatta böylesine kurgulu, üzerinde çok düşünülmüş operasyonlarda birden fazla mesaj vardır. Ayrı ayrı adreslere gönderilmek üzere...
Brenton Tarrant isimli vicdansız kiralık katilin özel yaşamı, nerede ne yaptığı, kiminle evli olduğu, annesi-babası beni ilgilendirmiyor.
KATİL SONUÇTA! KİRALIK VE KİRLİ BİR TETİKÇİ...
İNSAN DEĞİL... Silah değiştirip vurduğu insanların üzerine ikinci, üçüncü kez kurşun sıkacak kadar cani. İnsanlık dışı yaratık...
Peki bu kadar vahşice bir katliam neden yapılır? Hiç tanımadığı insanlara niye böyle ÖLÜM kusulur? Asıl soruya gelelim... BU EMRİ, MASUM İNSANLARI ÖLDÜRME EMRİNİ KİM VERİR?
Gelin buraya bakalım...
Yıllardır, aylardır ABD ile ÇİN'in savaşını yazıyorum.
İki gücün arkasındaki isimleri sıralıyorum. TÜRKİYE'NİN VAZGEÇİLMEZLİĞİNDEN söz ediyorum. "Türkiye olmazsa olmaz" diye tekrar tekrar not ediyorum. Ve Yeni Zelanda'da katliam oluyor TÜRKİYE'ye mesaj yollanıyor! NEDEN ve KİM?
Açalım...
ABD, yani CIA, HUAWEI'nin patronunun kızını KANADA'da tutuklattı. Sonra da ABD'ye çekmek için düğmeye bastı.
Çin'in dünyayı dinlemek, borsaları gözlemek, konuşmaları kaydetmek, trafiği görmek için büyük ümit bağladığı HUAWEI saldırı altındaydı. 5G teknolojisiyle olan biten her şeyi bilecekti.
CIA-PENTAGON buna itiraz ediyordu. Çünkü bu işleri kendileri yapıyordu... Kaptırmak niyetinde değillerdi! Huawei'nin patronu Ren Zhengfei'nin kızı Meng Wanzhou CIA'nın eline geçince ÇİN cevap vermek zorundaydı.
Sert bir cevap dünyada izledikleri politikaya uymuyordu. Ancak bir şey yapmaları gerekiyordu. Bu arada tesadüf işte BOEING 737 8 MAX düştü! Çin hem uçakları yasakladı hem hava sahasını bu uçaklara kapattı. Türkiye de İran da! 50 ülkede bu uçaklar yere inmişti! Çin HUAWEI'ye yapılan saldırıya BOEING üzerinden cevap veriyordu. VE SAFLAR NETLEŞİYORDU! Türkiye ÇİN'in yanında yer alıyordu!
İşaretler bu yöndeydi!
Yeni Zelanda son zamana kadar HUAWEI'nin karşısında kaya gibi duruyor, ülkesinde operasyonlarını yasaklıyordu... Ancak son günlerde BASKI sonucu yön değiştirme sinyali verdi!
Konu elbette HUAWEI idi...
Ancak YENİ ZELANDA'nın ÇİN'in yanına geçmesi başka bir olayı daha tetikliyordu!
ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN İKİNCİ ÖNEMLİ KONU BUYDU!
Açalım...

 

yazının devamı için tıklayın

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her Türk, Kıbrısa bir defa da olsa gelmeliÖnceki Haber

Her Türk, Kıbrısa bir defa da olsa gelme...

Yeniden örgütlenmeye çalışan FETÖ üyelerine yönelik operasyonSonraki Haber

Yeniden örgütlenmeye çalışan FETÖ üyeler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!