Göksel Gümüşdağ'ın test sonucu çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göksel Gümüşdağ'ın test sonucu çıktı
Burak Yılmaz, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye’de yayılmaya başlayan koronavirüsle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Hürriyet'in haberine göre Yılmaz, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı bin 872’ye yükselirken can kaybı da 44’e ulaştı. Öte yandan spor camiasından da koronavirüs haberleri gelmeye başladı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak’ın koronavirüs testi pozitif çıkarken, sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif olduğunu ifade etmişti.

 

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ’IN TESTİ POZİTİF

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Burak Yılmaz, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da testinin pozitif çıktığını açıkladı. 

Burak Yılmaz'ın Twitter hesabından yaptığı koronavirüs açıklaması şu şekilde:

"Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 virüsü ile biz de Milletçe mücadele etmekteyiz. Hepimiz aynı takımdayız ve en zayıf halkamız kadar güçlü bir zincir olduğumuzu unutmadan yetkililerin tüm tavsiyelerini uygulamaya devam etmekteyiz. #evdekalıyoruz ve #evdehayatvar diyoruz. Bu virüs nedeni ile kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Asıl önemli olanın ise tüm tedbirlere rağmen bu virüse yakalanmamız halinde dahi ümitsizliğe kapılmadan onu yeneceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamak olduğunu düşünüyoruö.

Benim yakın çevremde Fatih Hocam, Göksel abim, Abdürrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar bundan eminim Biz Millet olarak bugüne kadar inandığımız her şeyi başardık. Yine başaracağız."

 

 

İLK TESTİ NEGATİF ÇIKMIŞTI

Medipol Başakşehir dün yaptığı resmi açıklamada, Göksel Gümüşadağ’ın koronavirüs belirtileri sebebiyle test yaptırdığı ve testin negatif çıktığını açıklamıştı. Fakat devamında ikinci test sonucu çıkana kadar hastanede koruma amaçlı kalacağı duyurulmuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
5 kentte koronavirüs tedbirleri sürüyorÖnceki Haber

5 kentte koronavirüs tedbirleri sürüyor

Osmanlı mirası tarihi çarşılar geçici süreyle kapatıldıSonraki Haber

Osmanlı mirası tarihi çarşılar geçici sü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!