İstanbul'da devreye girmek istiyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada ‘konsolosluk’ detayı! Mete Yarar 'çok sürpriz olaylar' diyerek açıkladı: İstanbul'da devreye girmek istiyorlar

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırı sonrası şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. Saldırgan terörist kıskıvrak yakalandı. İlk belirlemelere göre saldırının failinin PKK terör örgütü olduğu ifade edildi. Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası gözden kaçan detayları aktardı.

İstiklal Caddesi'ndeki hain bombalı saldırı sonrasında 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. 8 Cumhuriyet savcısı olayla ilgili görevlendirilirken, iki başsavcı da görevi üstlendi. Hain terörist yakalandı. Saldırıda parmağı olan diğer şüpheliler de sağlık kontrollerinden geçirildi. 

Dünya Türkiye’deki gelişmelere kilitlenirken saldırının detayları ortaya çıkıyor. Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, 'konsolosluk' detayına vurgu yaptı.

'DEAŞ VE PKK'YA AİT EVLERE OPERASYON YAPILDI, LAV SİLAHLARI...'

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'ın konuyla ilgili açıklamaları:

'10-15 gündür DEAŞ ve PKK'ya ait evlere operasyonlar yapılıyor. Lav silahları, suikast silahları bulunuyor. Terör örgütü mensupları yakalanıyor. 10 gündür bazı örgüt siteleri Türkiye'ye turistlerin gitmemesi için propaganda yapıyordu. Türkiye'yi hedefe koyduklarını söyleyebilirim.'

İstanbul'da en fazla polisin görevlendirildiği alan İstiklal Caddesi. Başka bir yerde sırt çantasıyla gezen bu kadar fazla insan bulamazsınız. Emniyet güçleri birçok eylemi daha önce engellediler.

TAKSİM SALDIRISINDA KONSOLOSLUK DETAYI!

Saldırı hangi konsolosluğa yakın, konsolosluklar üzerinden mesaj verilmek isteniyor mu? Saldırıda bunlara dikkat etmek lazım. Bu örgüte talimatı kimlerin verdiğinin cevabı kısa süre içinde bulunacaktır. Saldırının arkasından çok sürpriz olaylar çıkabilir.

Bu kadar turistin olduğu yere eylem yapılıyorsa arkasındaki teşvik edicilere bakmak gerekmektedir. Kimin yaptığını bulduktan sonra talimatı kimlerden aldığını bulmak lazım. Son dönemde İstanbul'da başka ülkelerin eylem yapma istekleri olduğunu gördük.

İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ EĞİTİYOR

Türkiye'de son yıllarda eylem yapanların geldiği yer genelde Suriye! Mersin'deki saldırıda da aynısı oldu. Bu teröristlerin istihbarat örgütleri tarafından eğitildiğini unutmayın. Saldırgan kadın, ama canlı bomba olarak kullanılmamış. Bu kadar büyük bir patlayıcının kullanılmış olması da ne kadar acımasız bir eylem planlanmış olduğunun bir göstergesi...'

Kaynak:İHA - İhlas Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖTV İndirimi Yok Matrah Düzenlemesi OlabilirÖnceki Haber

ÖTV İndirimi Yok Matrah Düzenlemesi Olab...

Terör Devleti İsrail güçleri Filistinli kadını katletti!Sonraki Haber

Terör Devleti İsrail güçleri Filistinli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!