İşte bu yüzden sürekli Berat Albayrak'a saldırıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşte bu yüzden sürekli Berat Albayrak'a saldırıyorlar

Aziz milletim; evet, sevincimizi hep birlikte yaşamak için şimdi müjdemizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi. Fatih Sondaj Gemimiz 20 Temmuz 2020 tarihinde başladığı Tuna-1 Kuyusundaki sondajında hamdolsun 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda. Kendisini Boğazdan uğurladığım günü hatırlıyorum ve o uğurlayışımızla birlikte hamdolsun neticeye de, keşfe de ulaşmış olduk. İstanbul’un fethinin yıldönümünde Karadeniz’e uğurladığımız Fatih Sondaj Gemimiz ismine layık bir başarıyla hepimizi gururlandırdı Allah’a hamdolsun.

Başkan Erdoğan’ın yaptığı bu konuşma ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir devir kapanmış ve çok şükür yeni bir devir açılmıştır.

Türkiye, Berat Albayrak’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olmasından itibaren ısrarla ve inatla petrol ve doğalgaz arıyordu.

Berat Bey bu işe hem kafasını hem gövdesini hem de tüm benliğini koymuştu. Adeta varlığını Türkiye’nin doğalgaz ve petrol keşfine adamıştı.

Gece gündüz bu işe kafa yoruyordu ve nerdeyse 16-17 saat çalışıyordu. Medyada pek ifade edilmiyor ama Türkiye’nin Doğu Akdeniz açılımında da Berat Albayrak’ın büyük payı vardır.

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de kendi münhasır ekonomik bölgelerinde petrol ve doğalgaz aramasının askeri bir boyutu da vardı ama bir kısım amiraller ve generaller Berat Bey’in çabalarına ısrarla takoz koyuyordu.

Berat Albayrak ve bu davaya inanan ekibi-en başta da şu an bakan olan Fatih Dönmez- birçok kritik toplantıda “İstemezük”çü bu general-amiral takımıyla çatışıyordu.

Bu general-amiral takımı büyük devletlerin Türkiye’nin başına çorap öreceğini ve o yüzden Türkiye’nin bu petrol ve doğalgaz arama sevdasından vazgeçmesini istiyordu.

Berat Albayrak ise Türkiye’nin milli istiklali ve ülkenin refah seviyesi bakımından da istikbali için petrol ve doğalgaz meselesinin bir ölüm-kalım hadisesi olduğunda ısrar kere ısrar ediyordu.

Berat Albayrak’ın gayretlerine ısrarla takoz koyan bu general-amiral takımı 15 Temmuz Gecesi de Türkiye’ye taarruz eden o alçakların içindeydi.

Bu FETÖ’cü alçakların ve onların işbirlikçilerinin 15 Temmuz ihanetinden sonra Başkan Erdoğan’ın liderliği ve Berat Albayrak’ın gayretleriyle hem sondaj gemilerimizle hem sismik araştırma gemilerimizle daha da yoğun petrol ve doğalgaz arama seferberliği ilan ettik.

FETÖ’nün darbesi atlatılmıştı ama Türkiye düşmanı lobilerin adamları ülke içinde tükenmemişti. 15 Temmuz sonrası da yine baş hedeflerinden biri Berat Albayrak’tı.

Enerji Bakanı ve Hazine Bakanı olan çok şahsiyet görmüştü Türkiye Cumhuriyeti tarihi ama Berat Albayrak kadar saldırı ile karşılaşılan bir bakan olmadı.

Hem içeriden hem dışarıdan sistematik ve yoğun saldırı altındaydı Berat Albayrak. Hala da bu durum devam ediyor.

İşi sadece ve sadece Berat Albayrak’a saldırı olan tipler vardı. Adeta sadece bu iş için istihdam ediliyorlardı.

Berat Albayrak ile bağlantılı diye algılandığı için Sabah-Ahaber grubu da bunlar tarafından bir nefret objesi haline getirilmek istendi.

Berat Albayrak’a saldırıldığı gibi sistematik olarak Sabah-Ahaber grubuna da taarruz edildi ve algı operasyonları yapıldı.

Aynı çevreler aynı saldırgan dozla sürekli tekrarladılar. Sabah-Ahaber,Sabah-Ahaber,Sabah-Ahaber...Başka yere ve kuruma değil. Sadece buraya ateş ettiler.

Aynı Berat Albayrak ile ilgili “Damat,damat,damat” algı operasyonu gibi bir “spinning” operasyonuydu bu.

19 Ağustos Çarşamba günü bu köşede yayınladığımız derin yapılanmanın Albayrak Ailesi’nin hedef alması hikayesi de özünde budur. O yazımı yeniden okuyun.

 

yazının devamı için tıklayınız


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar vefatının 34. yılında kabri başında anıldıÖnceki Haber

3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar vefatının 3...

Otomobilin elektrikli bisiklete çarpması sonucu bir çocuk öldü, babası ve kardeşi ağır yaralandıSonraki Haber

Otomobilin elektrikli bisiklete çarpması...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!