Kemal Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatte kiminle görüştü?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatte kiminle görüştü?
Kemal Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatte kiminle görüştü? FETÖ imamı Şerif Ali Tekalan'la mı görüştü?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında New York'tan Washington'a geçerken 8 saatliğine ortadan kaybolduğu iddia edildi. İki eyalet arasında Pensilvanya'nın bulunması o iddiayı daha da dikkat çeker hale getirdi. Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür bugün köşesinde çarpıcı bir iddiaya yer verdi. Övür detayları A Haber canlı yayınında anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika Birleşik Devletleri ziyareti sırasında New York'tan Washington'a geçerken 8 saatliğine ortadan kaybolduğu iddia edildi.

İki eyalet arasında Pensilvanya'nın bulunması o iddiayı daha da dikkat çeker hale getirdi. Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür bugün köşesinde çarpıcı bir iddiaya yer verdi. Övür detayları A Haber canlı yayınında anlattı..

"KENDİ PARTİSİ ÇEVRESİNDEN DE ELEŞTİRİLDİ"

İşte o açıklamalardan satır başları; Ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Bey'in ABD gezisi hakikatten çok enteresan bir zaman diliminde gerçekleşti. Bu zamanda olması da hem tartışmalıydı hem de içeriği açısından da çok tartışmalıydı. Bir defa giderken vahşi kapitalizmden bahsetti neo-liberal uygulamalardan bahsetti sanki ona karşı çıkacakmış gibi bir hava oluşturdu ama sonra da baktı ki daha vizyoner bir yaklaşımla bilim dünyası ile ilişkiler kuracakmış. Bu da çok eleştirildi. Hem kendi parti çevresinden hem de muhalefet cephesinden CHP karşıtları tarafından eleştirildi.

BÜYÜK BİR SORU İŞARETİ

Aslında baştan sonra sorunluydu. Orada FETÖ'cülerle bu son dönemlerde baştan beri daha doğrusu yakın ilişkisi vardı görüşme sağlanacak mı diye soru işaretleriyle bu süreci beklerken çok sürpriz çok şaşırtıcı bir şekilde Boston'dan Washington'a dönerken o arada araba ile dönüş yapıyor. Uçağa bindikten sonra gazeteciler fark ediyor Kemal Bey'in olmadığını. İster istemez soru işareti oluşuyor. Bu kendi başına bile soru işareti oluşturan bir yolculuk.

WHATSAPP'TAN GELEN MESAJ...

O 8 saat içerisinde ne yaptı konusunda hakikatten tam da o saatlerde bana gelen çok enteresan bilgi var daha önce de benzer bilgiler gelmişti FETÖ'cü Mustafa Özcan, Mustafa Yeşil, hatta Ekrem Dumanlı'nın İngiltere'den New York'a gittikleri görüşecekleri fakat orada başka bir sürpriz isim işte o yolculuğun yapıldığı saatlerde benim WhatsApp'ıma ABD'den bir tanıdığım bir bilgi gönderdi.

"BAŞKA İSİMLER VAR MIYDI?"

O da şuydu FETÖ'nün önemli isimlerinden birisi Şerif Ali Tekalan'la bir görüşme yaptığı bilgisi geldi. Bu 8 saatlik kayıp saat ya da atlatma durumu ortaya çıkınca bu görüşmenin olduğu gibi bir bilgi geldi ben de bunu köşemde paylaştım. Ben buradan da soruyorum o 8 saatte Şerif Ali Tekalan'la mı görüştü Kemal Bey, başka isimler var mıydı?

.

 

Kaynak:A Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklara camiyi sevdiren imamın yöntemi örnek olduÖnceki Haber

Çocuklara camiyi sevdiren imamın yöntemi...

PKK/YPG'nin sözde Çavreş tugayı sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdiSonraki Haber

PKK/YPG'nin sözde Çavreş tugayı sorumlus...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!