Menfur cinayete dava arkadaşlarımızı çekmek istiyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Menfur cinayete dava arkadaşlarımızı çekmek istiyorlar
Bahçeli: Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor... Sinan Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili, "Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor. Menfur cinayete dava arkadaşlarımızı çekmek istiyorlar" dedi.

Bahçeli, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden soruşturmayla ilgili de konuştu.

"Menfur bir cinayetin içine tertemiz davamızı, pürüpak dava arkadaşlarımızı çekmek için kudurmuş gibi faaliyete giren kansızlara 'eyvallah' etmeyeceğiz, 'tamam' demeyeceğiz. Savrın boyun eğmek değil, mücadele etmek olduğunu cümle aleme hep birlikte göstereceğiz. Allah'tan korkmayıp cennetten çıkmayanlar çakal olup Bozkurta diş gösterenler münafıklığın her türlü yüzünü sahneye sürenler unutmasınlar tek başıma da kalsam davayı çiğnetmeyeceğim. Tek bir ülküdaşımı ezdirmeyeceğim. Sonu ölüm de olsa surda gerik açtırmayacağım. Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara tekrar haykırıyorum ki adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Acaba yutar mıyız diye hesap yapanlara sesleniyorum: Deneyin de görün anyayı Konya'yı, Cumhur İttifakı haram otoban olmuş pis boğazından lokma lokma kalacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi aklınızı alacak, şer odaklarını şaşkına çevirecektir."

 "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz"

Bahçeli, MHP ile cinayeti aynı karede gösterenlere büyük tepki gösterdi:

"Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarıyla en küçük bağlantısı olması şöyle dursun devamlı kundaklayıp, kurutmaya çalışan etki ajanları içimizden devşirmiş siyaset artıkları Halkın Demokrasi Partisi'nden CHP'sine Komünist'ten bölücüsüne FETÖ'cüsünden PKK'lısına kadar tüm şirret ve nefret odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldular. Hiç kimse aklından çıkarmasın: Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz, unutamaz, unutmayacak."

 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Tüm nefret odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldu. Kimse aklından çıkarmasın kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Japonya'da kuş gribi: İtlaf edilen tavuk sayısı 10 milyona yaklaştıÖnceki Haber

Japonya'da kuş gribi: İtlaf edilen tavuk...

İnterneti değiştirebilecek teknoloji ChatGPTSonraki Haber

İnterneti değiştirebilecek teknoloji Cha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!