Şahsi Mavi Marmara Davam...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahsi Mavi Marmara Davam...

2017 referandumuna giderken ülke gergindi. Parlementer sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi'ne geçmeye hazırlandığımız günlerdi.


O zamanlar, Cemil Barlas’la birlikte Mehmet Ali Ilıcak’ın sahip olduğu 1An TV’de akşamları program yapıyorduk. Türk Dış Politikasının değerlendirildiği bir anda dilimden bir söz çıktı. Konuşmamın başına sonuna iyice bakıldığında ne dediğim gayet açıktı. Benim Mavi Marmara’ya katılanlara hakaret ettiğimi öne sürdüler ve sosyal medyada ağır bir linç yedim... Asla hakaret etmek kastımın olmadığı netti. Üzdüklerim varsa da herkesten ama’sız özür diledim.


Sonra hakkımda yüzlerce şikâyet oldu. Nitekim 2019 Nisan ayında dava açıldı. Ben 14 Kasım 2019’da mahkemeye gidip savunmamı yaptım. O gün hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım.
Avukat Gülden Sönmez hiç anlamadığım şekilde fake bir hesaptan benim kendisine küfrettiğimi iddia etti. Üstelik bunun hakkımdaki iddianameyle de hiçbir ilgisi yoktu. Biri benim adıma fake hesap açmış, oradan Gülden Sönmez’e ağır küfürler etmiş. Ben de mahkemede "bu fake hesabın IP’si bulunsun" dedim. Avukatım Ahmet Yaman "bu saçma iddianın bu davayla ne ilgisi var?" dedi. Mahkeme başkanı hâkime hanım da Gülden Sönmez’in iddiasını reddetti.


O günü beni destek için mahkemeye gelen iş insanı dostum Mustafa Albayrak da yaşananları görünce şoke oldu! “Gülden Sönmez bunu nasıl yapar” dedi. Çünkü Gülden Hanım bana açık açık mahkemede iftira atmıştı. Başörtülü, dindar bir hanımın bana mahkemede iftira atacağını ömrümde görsem inanmazdım. Nitekim Mustafa Albayrak da bana, “Ben o gün orada olmasam ve kendi gözlerimle şahit olmasam Cem kardeşim uyduruyor derdim” dedi...


Araya pandemi girdi ve geçen perşembe mahkeme kararını verdi. Bu arada artık Asliye Ceza Davaları’nda da duruşma savcısı oluyor. Duruşma savcısı beraatimi istedi. Hâkime hanım da beraat verdi. Hiçbir hakaret kastımın olmadığı baştan belliydi. Hâkime hanım da "hiçbir hakaret yoktur" kararını verdi.


3,5 yıl sonra benim Mavi Marmara’dakilere hakaret ettiğimi iddia edenler mahkemede kaybetti. Bana mahkemede asılsız iftirada bulunan Gülden Sönmez’i yüce Allah’a havale ediyorum. Zaten bazı takipçilerim kendisinin DHKP-C’li terörist Ebru Timtik’i savunan tweetlerini bana gösterdiler.


Şahsi Mavi Marmara davam bitmiş oldu...

Kaynak:Türkiye Gazetesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Danimarka Türk Diyanet Vakfının ney kursuna ilgi yoğunÖnceki Haber

Danimarka Türk Diyanet Vakfının ney kurs...

Allah'ın ipi Kuran'a sarılırsak hiçbir beşeri güç bizi birbirimize düşüremeyecekSonraki Haber

Allah'ın ipi Kuran'a sarılırsak hiçbir b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!