Sizin İçin Çok Kıymetli Olan Bu Fotoğrafın Yorumlarını Neden Sansürlediniz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sizin İçin Çok Kıymetli Olan Bu Fotoğrafın Yorumlarını Neden Sansürlediniz
İlla FETÖ'cü arıyorsanız Amerika'daki bir eyalet tabelasının önüne değil, FETÖ medyası kapatılırken bu medya örgütlerinin kapısında yatanlara bakacaksınız.

Başyazarımız Sn. Mustafa Albayrak'ın konuk olduğu bir TV100 televizyonu programında partili ve yandaş gazeteci Barış Yarkadaş ve kitlesine halkın iradesine ve onun makamına saygı duyacaklarını söylemesi başta FETÖ' cüler olmak üzere kalpleri Erdoğan nefreti ile dolu kitleyi çılgına çevirirken, vatanının ve liderinin safında olan büyük bir çoğunluğuda oldukça memnun etmiştir. 

Malum kitlenin 18 yıldır kabullenmek istemediği, bununla da yetinmeyip her fırsatta türlü hakaretlerle içlerindeki kini kustukları ve devletin zirvesi olan bu makamı itibarsızlaştırmak için sıkça kullandıkları "Saray" kelimesinin gerçekte ne anlama geldiğini ve halkın iradesi olan (onların deyimi ile) bu "Saray"a dolayısı ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iktidarına saygı duyacaklarını ve bir sonraki seçime kadar da bu iktidara râm olacaklarını yüzlerine çarpılmıştır.

Kaybettikleri onca seçime rağmen, saygıyla dürüst muhalefet yapmak yerine milletin iradesine her türlü hakaret ve saldırıyı kendilerine hak gören bu azgın kitlenin karşısına, ne zaman sözünü sakınmadan yüzlerine çarpan birileri çıksa önce afallıyor ardında da "Sen misin Erdoğan'ı seven?" diyerek üzerlerindeki FETÖ etiketlerini alıp bu bir avuç insanın yakalarına iliştirme gayretine giriyorlar. Bunu yaparken de ipi dışarıda sözde medyalarını kullanarak, içimizdeki bu gür sesleri kısmaya çalışıyorlar. Yüksek sesle Vatan diyen, Erdoğan diyen, Milli diyen kaç vatan evladı gazeteci /yurttaş varsa kıt medya tarafından FETÖ'cü yaftası yemiştir. Bundan sonra da böyle olacak görünüyor ama artık bu ucuz yaftalara hitap ettiğiniz kesimler dahi inanmıyor. 

İlla FETÖ'cü arıyorsanız Amerika'daki bir eyalet tabelasının önüne değil, FETÖ medyası kapatılırken bu medya örgütlerinin, kapısında yatanlara bakacaksınız. Öyle herkese açık sosyal medya hesabından alınan 3-5 fotoğraf ile ucuz habercilik yapmayacaksınız.   Ayrıca yaklaşık 17 yıldır başyazarlığını yaptığı "Teknik Elektrik Postası" sektörel yayınında her ay hiç aksatmadan kaleme aldığı köşe yazılarına da bakmayı düşünebilseydiniz keşke.

Sayın Musfata Albayrak ülkemizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarında önemli görevler yapmıştır. Yine bu STK'ların birçok yurt dışı yapılanmasında "Kurucu üye" sıfatı ile sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye ülkesine hizmet etme gayreti içerisinde olmuştur. Bu vasıf ile görevde olduğu dönemlerde çeşitli ülkelerde çektirdiği fotoğraflar açık ne net bir şekilde sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştır. Bu fotoğrafları sanki çok gizliymiş gibi zor elde edilmiş imajıyla, fotoğrafların FETÖ ile alay edilmek için özellikle çekildiği yanındaki yorumlardan belli olan bunun için özellikle bu yorumları silerek servis eden tetikçi medyaya aşağıdaki fotoğraflar içinde uygun örgüt etiketi tavsiyelerini bekliyoruz. Bunlar yeterli gelmediği takdirce sosyal medya hesaplarımızda onlarcası mevcut.

 

OdaTV Yalan Haberi

Cumhuriyet Gazetesi Yalan Haberi

Biz Sadece Pensilvanya'da Değil Vatana Hizmet Uğruna Her Yerdeyiz

MÜSİAD USA

Amerika Diyanet Külliyesi

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuzey Makedonya İslam Birliği Başkanlığına Şakir Fetahu seçildiÖnceki Haber

Kuzey Makedonya İslam Birliği Başkanlığı...

Antalya’da zincirleme trafik kazası: 6 yaralıSonraki Haber

Antalya’da zincirleme trafik kazası: 6 y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!