Tankımızla terörün kökünü kazıyacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tankımızla terörün kökünü kazıyacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde PKK inlerini yerle bir eden Pençe-Kılıç Harekatına ilişkin konuştu ve operasyonda kara harekatının en kısa sürede düzenleneceğine dair sinyal verdi. Erdoğan, "İnşallah en kısa sürede tankımızla, bizimle birlikte yol yürüyen dostlarımızla birlikte hepsinin kökünü kazıyacağız" dedi.

ABD'YE TERÖR TEPKİSİ

Bu teröristleri kimlerin silahlandırdığını, himaye ettiğini, cesaretlendirdiğini biliyoruz. Sabrımız çaresizliğimizden değil, hukuk devleti olarak diplomasiye ve anlaşmalara ve bize verilen sözlere riayet etme hassasiyetimizden. Buradan açıkça ilan ediyorum; biz Suriye sınırlarımızın güvenliğe kavuşturulması hususunda verdiğimiz her söze, yaptığımız her anlaşmaya riayet ederek üzerimize düşenleri yerine getirdik. Türkiye'yi harf oyunlarıyla, terör örgütünün ismini değiştirerek, teröristlerin yanında kendi askerlerine görüntü verdirerek oyalayacaklarını sananlar için yolun sonu gelmiştir.

Artık bu saatten sonra bizim için tek bir ölçü ve sınır var; o da kendi ülkemizin, vatandaşlarımızın güvenliğidir. Bu güvenlik nereden başlayacaksa oraya kadar gitmek en meşru hakkımızdır. En başta kendi güvenlikleri için binlerce kilometre öteden gelip fütursuzca güç kullananların bu hakkımızı anlayışla karşılamaları gerekir. 

SURİYE'YE KARA HAREKATI SİNYALİ

Irak ve Suriye sınırının bir kısmında bu güvenlik çizgisini olması gereken yere çektik. Hala sınırlarımıza saldırıların devam ettiği yerlerde bu çizgiyi olması gereken yere kadar çekmemize kimse mani olamaz, karşı da çıkamaz.

Birkaç gündür uçağımızla, topumuzla, SİHA'mızla teröristlerin tepesindeyiz. İnşallah en kısa sürede tankımızla, bizimle birlikte yol yürüyen dostlarımızla birlikte hepsinin kökünü kazıyacağız. Bunu böyle bilin

Kaynak:İHA - İhlas Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selin vurduğu Bozkurt ilçesinde sona gelindiÖnceki Haber

Selin vurduğu Bozkurt ilçesinde sona gel...

Merkez Bankasına 5 milyar dolar yatıracakSonraki Haber

Merkez Bankasına 5 milyar dolar yatıraca...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!