© Müzakerat 2017 - 2021

Saygı çift taraflıdır

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 1-0 kazandıkları Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Kulüp başkanı Ali Koç karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç, ''Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Sistemi yerle bir etmeye az kaldı! Bunu sadece Fenerbahçe değil, çok kulüp istiyor. Kahramanca savaştı takımımız. Mücadele ettiler. Karakter koydular. 81 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen bu atmosferde, bu hakeme rağmen 1-0 kazanarak umudumuzu son haftaya taşımamıza vesile oldular. Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Ali Koç, "Süper Kupa'ya neden yabancı hakem istediğimizi, bu şartlarda çıkmak istemediğimizi, sezon boyunca yabancı hakem diye haykırdığımızı bence en güzel özeti bu maçta resmi bir şekilde tescil edilmiştir. Sadece bu 90 dakikada. Aynı zamanda camiamıza bu şampiyonluğu armağan etmekle beraber... Özür dilerim, dilim sürçtü. Belki de Allah böyle istiyor. Göreceğiz." dedi.

''Biz bir gün öyle bir gün böyle konuşan adamlar değiliz''

"Dursun Özbek, beni düelloya mı çağırıyor? Biz iki senedir televizyonların karşısında düelloya çağırıyoruz. Düello değil, tartışalım. İnsanlar iki başkanın da kimliğini, kişiliğini görsün. Bugün biraz geç oldu, uykusu da kaçmasın. Hafta içi istediği televizyon kanalına, GS TV de dahil çıkmaya hazırım. Bu ne ucuz kabadayılık. Biz bir gün öyle bir gün böyle konuşan adamlar değiliz. Bu çağrısının arkasında dursun! İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın Başkan'ın cesaretlenmesine çok sevindim."

''Saygı çift taraflıdır''

"Bir Galatasaraylı yönetici benim elimi ısıra bilir mi ya? Saygı çift taraflıdır. Siz rakiplerinize saygı duymazsanız, alay ederseniz... Durup dururken rakibinizden laf ederseniz, bunlar olur. Biz oraya bir hatıra için çıktık, yolumuza çıkanları da yoldan çektik. Normal şartlarda Konyaspor'un kazanması olası bir durum fakat Türkiye Ligi'nde şartlar normal değil! Allah bilir kimi atayacaklar, ne kurgular yapacaklar. Fenerbahçe tarihinin en yüksek puanını aldık ama sistemi yenemedik. Dursun Özbek artık düelloya çağırdı, kaçmak yok!"

''Barış Alper üç kere atılmalıydı''

"Tesadüf bugün 19.05'miş, o da olmadı! Birçok koreografileri çöpe gidecek. Bugün pek çok şarkıcı evine performans sergileyemeden döndü. Kırmızı kart pozisyonuna olağanüstü kızdım ama hiç şaşırmadım. Bu kadar erken beklemiyordum. Barış Alper üç kere atılmalıydı. Başka oyuncular da atılmalıydı. Mert Hakan Yandaş kaptanlığını yaptı. Bugün sahada göstermiş olduğu liderlikle ilgili hiçbir sıkıntım yok."

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de karşılaşma sonrası konuştu.

Baki, ''İtile kakıla buralara getirilen rakibimizle er meydanına çıktık. Herkes aradaki farkı gördü. Hem Galatasaray'ı, hem bütün Fenerbahçe düşmanlarını, hem de hakemi yendik. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bizlere yaşatmadığı skandal kalmadı. Atadığı hakemler, verdiği kararlar. Riyad skandalından sonra hala görevde kalması bambaşka yorumlanması gereken olay. Bu kadar skandal ve kötülüğe rağmen hala çıkıp konuşmuyor. Biz başkaları gibi siyasetçilere yanağımızdan makas aldırtmıyoruz!" ifadelerini kullandı.

''Bizim üstümüzden gündem yaratmaya kalkmasınlar''

''Görüyorum ki başkanımla yaşanan 5 saniyelik bir tartışma gündeme oturmuş. Bizim dışarı çıkmamıza izin verilmediği için ortamın gerilme ihtimali vardı. Başkan özellikle beni uyardı, bir tek sen bir şey yapmayacaksın dedi. Sağ elinde kan gördüm, başkanımıza doğru hamle yapan birini gördüm. Onun sonrasında olan bir durum. Bizim üstümüzden gündem yaratmaya kalkmasınlar, biz siyasetçilere yanağımızı okşatmıyoruz. Başkanımızla yaşadığımız 3 saniyelik bir şey."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER