Başkasının yazdığı senaryoya figüran olmayacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkasının yazdığı senaryoya figüran olmayacağız
Akşener: Başkasının yazdığı senaryoya figüran olmayacağız... İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin yerel seçimlere ittifaksız gireceğini vurgulayarak, "Başkasının yazdığı senaryoya figüran olmayacağız" dedi.

"Hür ve müstakil olarak dimdik yürüyeceğiz"

Baskılara karşı direnmeye devam edeceklerini vurgulayan Akşener, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki süreçte de tüm güçleriyle üzerimize gelecekler. Televizyonlarıyla, kalemşorlarıyla kerameti kendinden menkul kanaat önderleriyle, maaşlı yorumcularıyla yaylım ateşine tutacaklar. Daha ilginci de her iki taraf beraber yapacak. Ortak noktaları bizim hür ve müstakil olarak seçimlere girmemizi engellemek. Ama unuttukları bir şey var, biz bu filmi, daha önce gördük. Biz şerbetliyiz, idmanlıyız, alışığız. O nedenle tankla da topla da tüfekle de gelseler bize vız gelir, tırıs gider. İyi Parti olarak, kurulduğumuz günden beri millet iradesine saygı duymayanların nobranlığına, millete parmak sallayanların cüretkarlığına, 'Devlet benim' diyenlerle 'Ben ne dersem o olur' diyenlerin şımarıklığına hiçbir zaman prim vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Adına ittifak dedikleri manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz. Türk milletine ölümü gösterip sıtmaya razı eden bu maskeli baloya boyun eğmeyeceğiz.

Artık vakit, tarihi bir sorumluluğu üstlenme, şanlı bir mücadeleyi zaferle taçlandırma vakti. Bu mücadeleyi başkasının yazdığı senaryoya figüran olmadan, başkalarının siyasi kariyerlerine zıplama tahtası olmadan, başkasının sevabına da günahına da ortak olmadan, özü başımıza vereceğiz. Ve bu kutlu mücadelede milletimizden başka kimsenin takdirini beklemeden, milletimizden başka kimseye hesap vermeden hür ve müstakil olarak dimdik yürüyeceğiz. Türlü dümenle tarlamızı sürmek isteyenlere karşı memleketimizin tarlasında izi, harmanında da sözü olan aziz milletimizle buluşacağız."

Bu arada Akşener, konuşmasına başlamadan önce bazı belediye başkan adaylarını tanıttı.

Grup toplantısında, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 89. yıl dönümü dolayısıyla milletvekillerinin oturduğu koltuklara, kadın izleyiciler oturdu.

Kaynak:TRT Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burada yaşamak yerinden edilmekten daha iyiÖnceki Haber

Burada yaşamak yerinden edilmekten daha...

Bellerini doğrultamazlarSonraki Haber

Bellerini doğrultamazlar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!