Bizi hep sokakta iş yaparken, çalışırken göreceksiniz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bizi hep sokakta iş yaparken, çalışırken göreceksiniz
Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak... AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına başladı, "kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" dedi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti ilçe belediye başkanları ile sabah namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kıldı.

Eyüp Sultan Türbesi'ni de ziyaret edip dua eden Kurum, daha sonra vatandaşlara çorba, simit, börek ve irmik helvası ikram etti. Kurum, daha sonra Eyüpsultan'da esnafı ziyaret etti.

Buradaki programının ardından Kurum ve beraberindekiler, Fatih Camisi'nin haziresindeki Fatih Sultan Mehmet Türbesi'ne ve eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın kabrine ziyarette bulundu.

"Bizi hep sokakta iş yaparken, çalışırken göreceksiniz"

İBB Başkan adayı Murat Kurum, çorba dağıtımı sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün il başkanı ve teşkilatla beraber yaptıkları ziyaretlere dua ile başladıklarını ve dua ile bitireceklerini söyledi.

Her zaman zor gününde milletin yanında olduklarını belirten Kurum, şöyle konuştu:

"İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bu manevi iklimde, bu kutlu şehirde onlarla, tüm İstanbullularla el ele, kol kola yürümeye devam edeceğiz. Bizi hep sokakta göreceksiniz. İş yaparken, çalışırken göreceksiniz. Ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz. Deprem riskini ortadan kaldırırken göreceksiniz. Milletimizin dertlerine çözüm ararken göreceksiniz. Hiçbir zaman polemiklerin içinde olmayacağız."

 

"Tüm gücümüzle deprem dönüşümünü yapmak zorundayız"

Kurum, daha sonra Fatih'teki Fevzi Paşa Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Bir dükkana girip çay içen Kurum, vatandaşlarla sohbeti sırasında İstanbul'u güzelleştirecek, insanların geleceğe umutla bakacağı adımları hep birlikte atacaklarını söyledi.

Sohbet sırasında bir vatandaş, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde ailesinin Hatay'da olduğunu belirterek, "Depremde en çok koşturanlardan birisi sizdiniz. O yüzden çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Kurum, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Burada tüm gücümüzle deprem dönüşümünü yapmak zorundayız. Bunu da hep birlikte yapacağız. Gençlerimizle kadınlarımızla yapacağız. O da çok çok önemli" dedi.

"Hayvan barınaklarının sayısını arttırmak zorundayız"

Bir başka vatandaşın da sahipsiz köpeklerin sorun olduğunu söylemesi üzerine Kurum, "Tabii konu şuna getirildi. Sokak hayvanı ve insan çatışması haline getirmeye gerek yok. Sayın Cumhurbaşkanı'mız da ifade ettiler. Hayvan barınaklarının sayısını arttırmak zorundayız. Şu an maalesef İstanbul'da hayvan barınağına ilişkin bir yatırım yapılmamış. Yani bir taraftan sokak hayvanları çoğalırken diğer taraftan buna ilişkin bir çözüm ortaya koymak zorundasın" diye konuştu.

Kaynak:TRT Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üç aylar cuma günü başlayacakÖnceki Haber

Üç aylar cuma günü başlayacak

MİT bizi tehdit edenlere cevabımızı çok net vermiştirSonraki Haber

MİT bizi tehdit edenlere cevabımızı çok...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!