Hukuk dışı bir lig

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hukuk dışı bir lig
TFF'ye yönelik açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Bunu suçlamak için söylemiyorum ama bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig. 2-3 hafta dinlenip bir maç oynuyorsunuz, bir takımın puanı yok, oradan 3 puan alıyor. 'Haa bu takımın acaba kiminle maçı var?' Şu an o şansımız görünmüyor ama Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanacak, sonra onların maçı yok. Şampiyon belirlenmiş olacak ve lig onlar için bitmiş olacak. Fenerbahçe, yarışa devam etseydi onun da maçı yok. Bir tanesi devam etse ve diğerinin maçı bitseydi ne olacaktı? 1 hafta maç ne oldu diye bekleyecekti. Bu konularda nasıl bir karar alınmalıydı, benim kafamda başından beri vardı. Söylemeye çalıştım ama tartışmanın o tarafına geçmemek için hiç girmedim. Biz, hep futbol adına konuştuk. Bugün de konuşacağımız o ama ligi planlarken iyi planlamak lazım."

"Nifak tohumları ekenlere izin vermeyelim"

Tecrübeli teknik adam sözlerine şöyle devam etti:

    "Bu tip işler çok konuşulur. Bazen aleyhte, olumsuz şeyler söylenir. Bazen lehte, olumlu şeyler söylenir. Ben bunlardan uzağım. Beşiktaş büyük bir camia. Bir kişiyle ayakta kalan, bir kişiyle yok olan bir kulüp değildir. Kişilerin gayretleriyle, hizmetleriyle çok daha başarılı iş yapacağını düşünüyorum. Her oyuncu benim için önemli. Önce takım olmalı. Bunu hissediyorum. Bunu korumak lazım. Nifak tohumları ekenlere izin vermeyelim. Yönetimi, takımı, taraftarı var. Ekonomik, idari yapı iyi olmasa hiçbir kulüp iyi olamaz."

"Taraftar bizi seviyor"

Taraftarlar hakkında konuşan Şenol Güneş, şunları belirtti:

    Sevgiye sevgiyle cevap vermek gerekiyor. Taraftar bizi seviyor. Umarım bu sevgi devam eder sonuçlar ne olursa olsun. Sonuçlar şu an iyi gidiyor. Oyuncular, bunun kıymetini bilip iyi oynamalı. Taraftarlar, onlardan güzel şeyler bekliyor. Onlar da bu beklentiyi sağladığı için isteniyor.

Şenol Güneş: Hak ettiğimiz bir galibiyet en önemlisi o

Kaynak:Ensonhaber.com


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'nin uzay yolcuları eğitim süreçlerini anlattıÖnceki Haber

Türkiye'nin uzay yolcuları eğitim süreçl...

Sadece 60 günde tamamlanan 300 yataklı hastaneSonraki Haber

Sadece 60 günde tamamlanan 300 yataklı h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!