Mayıs ayında bu işi bitirelim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mayıs ayında bu işi bitirelim
Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18 Haziran'da yapılması gereken Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinin Mayıs ayına çekilmesi çağrısında bulundu. TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Baharda gerçekleşmesi beklenen seçime tam olarak hazırız.

Uzlaşarak Türkiye'yi birlikte seçime taşıyalım. Millet iradesinden kaçmanın kimseye faydası yoktur. Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim" dedi.

Bahçeli'nin da işaret ettiği seçimlerin Mayıs ayında yapılması olasılığı bir süredir konuşuluyordu.

Siyaset çevreleri en uygun tarihin 14 Mayıs olacağını dillendirirken 21 Mayıs tarihi de seçenekler arasında.

"Seçimlerin şölen havasında yapılması hepimizin görevidir. Sandık er meydanıdır. Sandık milli iradenin tecelli meydanıdır. Muhalefet partilerinin çekinecek ve ürkecek bir durumları yoksa gerçekten de demokrasinin vazgeçilmez ilkelerine bağlı olduklarını iddia ediyorlarsa buyursunlar Halep orada ise arşın Meclis'tedir. Gazi Meclisimiz Türk milletinin demokratik hükmü, iradesinin onuru, 103 yıllık medarı iftiharıdır. Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim.

Bugüne kadar ne yaptık, hangi siyasi faaliyetlerimiz eşliğinde milletimizin kapısını çaldık. 9 bölge toplantısıyla tesirli bir başlangıca imza attık. Vatandaşlarımızın her köşesini ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Milletimizin sesi olmak için Anadolu'nun yoluna düştük. Her insanımıza elimizi uzattık. Adayımız belli kararımız net temasıyla açık hava toplantılarımızı icra ettik. Dostlarımızı sevindirdik, düşmanlarımızı üzdük. Durmayacağız. 2023 seçimlerini riske atmayacağız. Tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hepinizle birlikte mücadele etmekten kıvanç duyuyorum. MHP ile Cumhur İttifakı'na verilen her destek Türkiye'yi kanatlandıracak. Bizim ittifakımız ve davamız umuttur, kardeşliktir, Türk milletinin ta kendisidir.

MHP mensuplarının seçim süreci boyunca iftira ve fitnelere uyanık olması temennimdir. Moralimizi bozmak isteyecekler, güveni sarsmak için uğraşacaklar, kara kampanyalara hız kazandıracaklar, dedikodu üretecekler hiçbir arkadaşımız bunlara boyun eğmemelidir. Sapa sağlam irademiz vardır. Hepsini  birden daldan dala zıplayan maymuna çevireceğimiz unutulmamalıdır.

Kaynak:Yeni Şafak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİT, Borsa İstanbul için rapor hazırladı mı?Önceki Haber

MİT, Borsa İstanbul için rapor hazırladı...

Bu milletin evladı olamazlarSonraki Haber

Bu milletin evladı olamazlar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!