Terörist Mazlum Biden’dan yardım istedi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terörist Mazlum Biden’dan yardım istedi!

İstiklal Caddesi’ndeki hain saldırısı sonrası Suriye ve Irak’ın kuzeyine düzenlenen ‘Pençe-Kılıç’ hava harekatı ile teröristlere ağır darbe indirildi. Terör örgütü PKK/YPG’nin omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri’nden terörist Mazlum Kobani, ABD medyasına koşarak röportaj verdi ve ABD Başkanı Biden’dan yardım istedi.

İstanbul Taksim’de İstiklal Caddesi’nde  terörist Ahlam Albashir  tarafından gerçekleştirilen alçak terör saldırısı sonrasında Türkiye, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde Pençe Kılıç harekatı düzenledi. Terör örgütüne ağır darbe indiren operasyonun ardından sivilleri hedef alan  teröristler  Gaziantep ve Kilis’e roket ile saldırdı. Hain saldırıda 2 vatandaşımız hayatını kaybederken kahraman Mehmetçik anında karşılık verildi.  


PENTAGON'UN SÖZLERİ TERÖRİSTLERİ CESARETLENDİRDİ

Yerli savunma sanayisinin gururu SİHA’lar terör örgütünün kullandığı petrol işletme tesislerini yerle bir etti. Avdeh petrol işleme tesisi imha edildi. Terör örgütünün ağır darbe yemesinin  ardından Pentagon’dan Türkiye’ye yönelik skandal açıklamalar geldi. Gerilimi ‘durdurun’ çağrısı yapan Pentagon ayrıca terör örgütünden bahsederken ‘yerel ortak’ ifadeleri kullandı.


TERÖRİST KOBANİ, ABD BASININA KONUŞTU

ABD’nin açıklamalarından cesaret alan terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri de algı operasyonuna yapmaya başladı. Terörist Mazlum Kobani ABD’nin önde gelen haber ajanslarından Associated Press ve yeni nesil medya kuruluşu Politico ile konuştu. ABD Başkanı Joe Biden’a seslenen terörist Kobani, Biden’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı engellemek için “yeterli çalışmadığını” söyleyerek sitem etti. Biden’ı seçim zamanında “Kürtlere ihanet etmeme” vaadini ortaya attığını söyleyen Kobani, “Bizce Washington yönetimi ve ABD Başkanı’nın bizi korumak hem siyasi hem de insani bir sorumluluğu. Bizce şu ana kadar ABD’den gelen açıklamalar yeterli olmadı” dedi.

 

Kaynak:TGRT Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Muharip Uçak'ta sona doğru yaklaşılıyorÖnceki Haber

Milli Muharip Uçak'ta sona doğru yaklaşı...

Kedi ve köpek sahipleri dikkat: İdari para cezası uygulanacak, son gün 31 AralıkSonraki Haber

Kedi ve köpek sahipleri dikkat: İdari pa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!