Beni hasta ettiler...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beni hasta ettiler...
İkinci tur için destek isteyen CHP heyetine Muharrem İnce'den veto: İçimden gelmiyor... Memleket Partisi, dün ikinci tur seçimlerine yönelik alacağı kararı belirlemek adına bir toplantı gerçekleştirdi. Muharrem İnce başkanlığında yapılan Merkez Yürütme Kurulu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermeme kararı çıktı. Yandaş Gazeteci İsmail Küçükkaya, İnce ile görüşen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, Muharrem İnce'nin kendilerine "Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek içimde gelmiyor" dediğini aktardı.

İlk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 puan gerisinde kalan 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, destek arayışına devam ediyor.

14 Mayıs'a günler kala cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce başkanlığındaki Memleket Partisi, Merkez Yönetim Kurulu toplantısını (MYK) gerçekleştirdi.

Memleket Partisi'nin, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçiminde herhangi bir adayı destekleyip desteklemeyeceğine ilişkin kararı belli oldu.

'Beni hasta ettiler mahvoldum ben'

Küçükkaya ziyareti şöyle anlattı:

"Dün Zeydan Karalar aradı beni. O sırada Muharrem İnce'ye gidiyorlardı. Bilgi vereyim dedi ama sende kalsın dedi. Sonra ben onu bir daha aradım. Ne oldu dedim Muharrem İnce meselesi. Ona anlattık anlattık, "Ben hastayım, annem hasta beni hasta ettiler mahvoldum ben" dedi.

'İçimden gelmiyor"

Zeydan Başkan da demiş ki "Senin getireceğin oy belki yarımdır belki azdır geçtim. Sen Ümit Özdağ benzeri bir açıklama yaparsan küstürdüğün, hayal kırıklığına uğrattığın kitle ile barışabilirsin." Muharrem İnce de demiş ki, aynen Zeydan Karalar'dan duyduğum gibi aktarıyorum; 'İçimden gelmiyor."

'Açık bir destek bildirmeyeceğiz'

Partinin ikinci tur oylamasında hiçbir adayı desteklemeyeceği belirtildi. Muharrem İnce'nin, "Çekildiğimizde hangi noktadaysak oradayız. Açık bir destek bildirmeyeceğiz" dediği öğrenildi.

'Bunca hadiseden sonra kimse bize baskı yapmaya kalkmasın'

Memleket Partisi Kurucusu ve Parti Meclis Üyesi Ömer Özdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bunca hadiseden sonra kimse bize baskı yapmaya kalkmasın. Yeni bir açıklamaya lüzum yok. Sözümüzün arkasındayız. Ne Cumhur ne Millet Tek Yol Memleket diyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tarih bizi tartacaktır. Kimsenin haddine değlldir yargılamak! Ülkemize hayırlı olsun" sözleriyle CHP'lilerin yaptığı baskılara da tepki gösterdi.

Kaynak:Yeni Şafak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PKK'dan Kılıçdaroğlu'na bir destek dahaÖnceki Haber

PKK'dan Kılıçdaroğlu'na bir destek daha

Yobaz işletmenin duvarına şiirle cevap verdilerSonraki Haber

Yobaz işletmenin duvarına şiirle cevap v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!