CHP’li Büyükşehir’den Ramazan’da alkol ve yasaklı oyuncak skandalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Büyükşehir’den Ramazan’da alkol ve yasaklı oyuncak skandalı
Geçtiğimiz yıllarda CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde yarı çıplak dansçının şovu halen akıllardan gitmezken bu yılda etkinlik kapsamında kurulan lunapark alanında eğlence amaçlı oynatılan hediye kazanma oyununda hediyeler arasında alkol yer alması tepkilere neden oldu. Öte yandan çocukların psikososyal gelişimlerine olumsuz etkilediği nedeniyle satışı yasaklanan Huggy Wuggy oyuncaklarının hediye olarak verilmesi çocuklu aileleri çileden çıkarttı.

CHP’li Muhittin Böcek yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yer yıl Ramazan ayında geleneksel olarak yapılan Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinliklerinde her yıl olduğu gibi bu yılda yine bir skandal görüntü kaydedildi. Çocuklu ailelerin eğlenceli vakit geçirmesi için Ramazan etkinlikleri kapsamında kurulan lunapark/panayır alanında para karşılığı oynatılan hediye kazanma oyunları, vatandaşın tabiriyle ‘kumar’ oynatılması tepkileri topladı.

MÜBAREK AYDA ALKOL HEDİYE EDİYORLAR

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında kurulan lunaparkta oynatılan hediye kazanma oyununda vatandaştan para alındıktan sonra yapılan atış karşılığına hedef tutturulması halinde hediye layık görülüyor. Hedefe ulaşan oyuncuya ise oyuncak ayı, oyun konsolu, mutfak aletleri, teknolojik cihazların yanı sıra şaşırtıcı bir şekilde çeşit çeşit alkol hediye ediliyor. Alana kurulan bu hediye kazanma oyunundaki ödüller arasında alkol bulunması ise vatandaşın tepkisini çekti.

YASAKLI OYUNCAK LUNAPARK ALANINDA

Ramazan etkinlikleri adı altında kurulan panayır alanındaki hediye oyununda dikkat çeken bir ödül daha oldu. Türkiye pazarında 2022 yılında satışta olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı’nın harekete geçmesiyle çocuklara zarar verdiği gerekçesiyle piyasadan toplatılan ve satışı yasaklanan Huggy Wuggy isimli oyuncaklar CHP’li Büyükşehir’in kurduğu Ramazan etkinlikleri alanında oynatılan oyunda hediye olarak çocuklara veriliyor. Aileler tarafından fark edilen bu oyuncağı hediye olarak çocuklara verilmesi de tepkilerin şiddetini oldukça artırdı.

YARI ÇIPLAK DANS ŞOVU AKILLARA GELDİ

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2022 yılında yapılan Ramazan etkinliklerinde de skandal görüntüler kaydedilmişti. Bayram öncesi yurdun dört köşesinde etkinlikler sürerken CHP’li belediyenin Ramazan etkinliği adı altında düzenlediği yarı çıplak dansçı eşliğindeki etkinlik tepkilere neden olmuştu. Konser havasının hakim olduğu görüntülerde yarı çıplak dansçı eşliğindeki eğlence pes dedirtmişti.

 

Kaynak : Lider Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
El ele verip, eser ve hizmet siyasetini zirveye çıkaracağızÖnceki Haber

El ele verip, eser ve hizmet siyasetini...

Pet şişeden içilen su mu plastik mi?Sonraki Haber

Pet şişeden içilen su mu plastik mi?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!