MİT Kanunu ve Türkiye düşmanları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİT Kanunu ve Türkiye düşmanları
Cem Küçük
Millî İstihbarat Teşkilatının 27. maddesi çok açık. Bir daha okuyalım: “MİT’in görev ve faaliyetlerine ilişkin bilgi ve belgeleri, yetkisiz olarak alan, temin eden, çalan, sahte olarak üreten, bunlar üzerinde sahtecilik yapan ve bunları yok eden kişiye dört yıldan on yıla kadar hapis cezası verilir.
MİT mensupları ve ailelerinin kimliklerini, makam, görev ve faaliyetlerini herhangi bir yolla ifşa edenler ile MİT mensuplarının kimliklerini sahte olarak düzenleyen veya değiştiren ya da bu sahte belgeleri kullananlara üç yıldan yedi yıla kadar hapis cezası verilir.”
Karanlık Oda’nın yaptığı tam da budur. Bile bile, isteye isteye Libya’da görev yapan ve şehit düşen MİT mensubu arkadaşımızın kimliğini ifşa ettiler. Sayfalarında, köşelerinde, sitelerinde yayınladılar. 
Nitekim mahkeme devreye girdi ve gereken hukuki işlem yapıldı. İki gün önce karar verildi. Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'a 3 yıl 9 ay, Murat Ağırel'e 4 yıl 8 ay 7 gün hapsine karar verildi. Üst sınır 7 yıldı. Şimdi bunun İstinaf ve Yargıtay aşaması var. Ben onaylanacağını düşünüyorum. Zaten kanun maddesi açık. 
Bu olay patlak verdiğinde Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek "olayın MİT’le ilgili olduğunu görünce haber yapmadım" demişti.
Karanlık Oda’nın Türkiye’nin kötülüğü için çalıştığını herkes biliyor. Millî ve yerli herkese saldırıyor bu site. Devletin içindeki herkes de bu görüşte. Her bir üyesi Türkiye’yi uluslararası alanda zor durumda bırakmak için çırpınıyorlar. 
Bir de bunlara destek olmak için adliyelere giden var. CHP ve HDP’den bir heyet her zamanki gibi oradaydı. “Gazetecilik suç değildir” gibi ikna edici olmayan argümanlar kullanıyorlar. Madem yaptığınızın suç olmadığını düşünüyorsunuz o zaman benzer haberleri gene yapın. Ne duruyorsunuz? Millî güvenliği ihlal edin görelim! 
Karanlık Oda, her zaman aynısını yaptı. FETÖ’cülerin Karşı gazetesinde çalıştılar. “Bazı gizli belgeleri bize MİT verdi” dediler. Sırf AK Parti karşıtlığı ve Başkan Erdoğan nefretinden dolayı FETÖ’yle iş birliği yaptılar. Her zaman da çamura yattılar. Ne kadar Türkiye düşmanı varsa Odatv ile iş birliği yapmıştır. 
 
 
 
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HDP Milletvekili Remziye Tosun'a 10 yıl hapis cezasıÖnceki Haber

HDP Milletvekili Remziye Tosun'a 10 yıl...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı Sonraki Haber

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Dakar Büyükel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!