Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağızCumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da askerlerle iftar programında konuşuyor. Erdoğan konuşmasında, "Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız"" dedi.

 Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı'ndaki iftarda askerlerle bir araya geldi.

Buradaki konuşmasına Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensuplarını selamlayarak başlayan Erdoğan, 11 ayın sultanı Ramazan'ı tebrik etti.

Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ayda askerlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Erdoğan, devletin bekası ve milletin güvenliği için canı pahasına görev yapan askerlere başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağız

"Rabbim, askeri, polisi, jandarması, güvenlik korucusu ve istihbaratçısıyla tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Onları her türlü kazadan, beladan, saldırıdan, ihanetten muhafaza eylesin" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bugün Çanakkale Deniz Zaferimizin 109'uncu yıl dönümünü idrak ediyoruz. Sabah ilk olarak Çanakkale'de aziz şehitlerimizi ziyaret ettik. Dünyanın en modern ordularına karşı 'Çanakkale geçilmez' dedirten o büyük kahramanları rahmetle, tazimle yad ettik. Çanakkale Savaşları ile birlikte İstiklal Harbimizde, Kıbrıs Barış Harekatında, terörle mücadelede, 15 Temmuz'da vatanı için, bayrağı için, hürriyeti için, onuru için toprağa düşen şehitlerimize de bu vesileyle Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Burada şu hususun altını çizmek istiyorum, Çanakkale sadece bizler için bir deniz zaferi değil. Bir milletin küllerinden yeniden doğuşunu müjdeleyen direniş ruhudur. Çanakkale, bir iman okyanusudur ve o iman okyanusunda 20'nci Yüzyılın Haçlı Ordusu Çanakkale'ye gömülmüştür. Çanakkale, tarihin en büyük deniz zaferlerinden birisi olduğu kadar, aynı zamanda parçalanmak istenen bir devletin, yok edilmek istenen bir milletin yeniden ayağa kalktığı, imanını ve inancını tazelediği büyük bir kıyamdır."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ firarisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandıÖnceki Haber

FETÖ firarisi Bekir Boydak İstanbul'da y...

27 hedef imha edildiSonraki Haber

27 hedef imha edildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!